Kipparin kaalipata

Valmistusaineet

400 g porsaan jauhelihaa tai paistijauhelihaa
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 - 2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
2 - 3 (350 g) porkkanaa
n. 1 kg varhaiskaalia
1 liha-juuresliemikuutio
1 - 2 dl vettä
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kippari® tai Kolme juustoa
suolaa
tuoretta oreganoa tai persiljaa
Valmistusohje

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa.

Lisää joukkoon myös hienonnetut sipulit ja karkeaksi raastetut porkkanat.

Lisää suikaloitu kaali, liemikuutio, vesi ja ruokakerma.

Hauduta kannen alla kunnes kypsää.

Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa.

Viimeistele pata hienonnetulla tuoreella oreganolla tai persiljalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Sarisusua

Sarisusua sanoi...

Voisiko joku ystävällisesti laskea tälle kalorit/ 100g ??

keskiviikko 14.03.2012 klo 17:40

AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos15g108kcal0.1g0.1g12g0g
Valkokaali keräkaali 1500g417kcal17.9g60.9g3g31.5g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi15g42kcal1.3g1g3.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Paprika punainen 255g75kcal2.4g11.5g1g4.8g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g375g450kcal8.6g18g37.5g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen600g834kcal114g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6210g3960kcal291g206.2g198.6g82.4g
Valittu annoskoko3105g1980kcal145.5g103.1g99.3g41.2g
Annoskoko puolitettuna1553g990kcal72.8g51.6g49.7g20.6g
Arvot/100g100g64kcal4.7g3.3g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279744