Kipparin kaalipata

Valmistusaineet

400 g porsaan jauhelihaa tai paistijauhelihaa
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 - 2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
2 - 3 (350 g) porkkanaa
n. 1 kg varhaiskaalia
1 liha-juuresliemikuutio
1 - 2 dl vettä
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kippari® tai Kolme juustoa
suolaa
tuoretta oreganoa tai persiljaa
Valmistusohje

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa.

Lisää joukkoon myös hienonnetut sipulit ja karkeaksi raastetut porkkanat.

Lisää suikaloitu kaali, liemikuutio, vesi ja ruokakerma.

Hauduta kannen alla kunnes kypsää.

Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa.

Viimeistele pata hienonnetulla tuoreella oreganolla tai persiljalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Sarisusua

Sarisusua sanoi...

Voisiko joku ystävällisesti laskea tälle kalorit/ 100g ??

keskiviikko 14.03.2012 klo 17:40

AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Valkokaali keräkaali 167g46kcal2g6.8g0.3g3.5g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Paprika punainen 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g42g50kcal1g2g4.2g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen67g93kcal12.7g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g440kcal32.4g23g22g9g
Valittu annoskoko345g220kcal16.2g11.5g11g4.5g
Annoskoko puolitettuna173g110kcal8.1g5.8g5.5g2.3g
Arvot/100g100g64kcal4.7g3.3g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279744