Kipparin kaalipata

Valmistusaineet

400 g porsaan jauhelihaa tai paistijauhelihaa
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 - 2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
2 - 3 (350 g) porkkanaa
n. 1 kg varhaiskaalia
1 liha-juuresliemikuutio
1 - 2 dl vettä
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kippari® tai Kolme juustoa
suolaa
tuoretta oreganoa tai persiljaa
Valmistusohje

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa.

Lisää joukkoon myös hienonnetut sipulit ja karkeaksi raastetut porkkanat.

Lisää suikaloitu kaali, liemikuutio, vesi ja ruokakerma.

Hauduta kannen alla kunnes kypsää.

Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa.

Viimeistele pata hienonnetulla tuoreella oreganolla tai persiljalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Sarisusua

Sarisusua sanoi...

Voisiko joku ystävällisesti laskea tälle kalorit/ 100g ??

keskiviikko 14.03.2012 klo 17:40

AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos20g144kcal0.1g0.1g16g0g
Valkokaali keräkaali 2000g555kcal23.8g81.2g4g42g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi20g56kcal1.8g1.4g4.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Paprika punainen 340g100kcal3.2g15.3g1.4g6.5g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g500g600kcal11.5g24g50g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen800g1112kcal152g0g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8280g5279kcal388g275g265g110g
Valittu annoskoko4140g2640kcal194g137.5g132.5g55g
Annoskoko puolitettuna2070g1320kcal97g68.8g66.3g27.5g
Arvot/100g100g64kcal4.7g3.3g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279744