Kipparin kaalipata

Valmistusaineet

400 g porsaan jauhelihaa tai paistijauhelihaa
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 - 2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
2 - 3 (350 g) porkkanaa
n. 1 kg varhaiskaalia
1 liha-juuresliemikuutio
1 - 2 dl vettä
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kippari® tai Kolme juustoa
suolaa
tuoretta oreganoa tai persiljaa
Valmistusohje

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa.

Lisää joukkoon myös hienonnetut sipulit ja karkeaksi raastetut porkkanat.

Lisää suikaloitu kaali, liemikuutio, vesi ja ruokakerma.

Hauduta kannen alla kunnes kypsää.

Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa.

Viimeistele pata hienonnetulla tuoreella oreganolla tai persiljalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Sarisusua

Sarisusua sanoi...

Voisiko joku ystävällisesti laskea tälle kalorit/ 100g ??

keskiviikko 14.03.2012 klo 17:40

AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Valkokaali keräkaali 333g93kcal4g13.5g0.7g7g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.3g9kcal0.3g0.2g0.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g43g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Paprika punainen 57g17kcal0.5g2.5g0.2g1.1g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g83g100kcal1.9g4g8.3g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen133g185kcal25.3g0g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g880kcal64.6g45.6g44.2g18.4g
Valittu annoskoko690g440kcal32.3g22.8g22.1g9.2g
Annoskoko puolitettuna345g220kcal16.2g11.4g11.1g4.6g
Arvot/100g100g64kcal4.7g3.3g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279744