Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g480g403kcal5.3g87.8g1.9g8.6g
Canderel makeutusjauhe200g768kcal5.8g186.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 6g43kcal0g0g4.8g0g
Margariini, flora kevyt 40 100g376kcal0.2g5.3g40g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g100g70kcal2g3.3g5.2g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2812g6425kcal134.6g1139.2g135.8g46g
Valittu annoskoko1406g3213kcal67.3g569.6g67.9g23g
Annoskoko puolitettuna703g1606kcal33.7g284.8g34g11.5g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279917