Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihapiirakka

Painele piirakka vuoan pohjalle ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Paista sillä välin jauheliha ja kuutioitu sipuli.

Lisää mukaan tuorejuusto ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää paprikat sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Kaada jauhelihaseos piirakkapohjan päälle.

Laita siivutetut tomaatit pinnalle ja kaada päälle muna-kermaseos.

Ripottele lopuksi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g400g1520kcal21.6g128g100g6.8g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen400g556kcal76g0g28g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Suippopaprika, makea, Pirkka120g30kcal1.1g5.5g0.5g2.3g
Viola metsäsieni kevyt tuorejuusto (Valio), annos 15g200g340kcal15.4g10.4g26g5.6g
Kananmuna kuorineen punnittu120g151kcal13.2g0.4g10.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl100g340kcal2g3g35g0g
Tomaatti 80g18kcal0.4g2.8g0.2g1.1g
Emmental edam maukas pizza- ja pastajuustoraaste (Valio), annos 100g150g405kcal49.5g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3280g6759kcal360.2g307g446.2g34g
Valittu annoskoko1640g3379kcal180.1g153.5g223.1g17g
Annoskoko puolitettuna820g1690kcal90.1g76.8g111.6g8.5g
Arvot/100g100g206kcal11g9.4g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280671