Feta-pinaatti-lihamureke
600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia
Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.
Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.
Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.
Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.
Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.
Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.
Reseptin lähde: www. heimekarpataan.
fi
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa
Telle