Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Vhh mangojuustokakku

Kakku tehdään irtopohjavuokaan.

Sulata voi ja sekoita se suklaa- ja hasselpähkinärouheen kanssa.

Mausta halutessasi kanelilla.

Painele seos irtopohjavuokaan ja laita hetkeksi jääkaappiin kovettumaan.

Mikäli käytössä on isohko irtopohjavuoka, voi hasselpähkinää tarvita hieman isomman määrän, jotta koko pohja peittyy.

Vatkaa vispikerma ja sekoita joukkoon tuorejuusto ja makeutusnestettä oman maun mukaan.

Liota liivatelehtiä (4-5kpl) kylmässä vedessä, puristele ylimääräinen vesi pois ja liuota lehdet kolmeen ruokalusikalliseen kuumaa vettä.

Valuta liivate ohuena nauhana täytteen sekaan ja vatkaa.

Kaada pohjaseoksen päälle ja anna hyytyä vähintään 4h ennen kiilteen tekoa.

Kiilteeseen tarvitaan 2-3 liivatelehteä.

Mangososeen voi kuumentaa ja liivatteet sulattaa kylmässä vedessä liottamisen jälkeen suoraan soseeseen, jolloin kiilteestä tulee todella kiiltävä.

Kaada kiilleseos hyytyneen kakun päälle ja anna hyytyä vähintään 4 h ennen tarjoilua.

Kakkua saa helposti muunneltua vaihtamalla kiilteeseen käytettävää sosetta :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)50g360kcal0.1g0.1g40g0g
Finest dark chocolate 74% (Bellarom), annos 100g25g140kcal2.4g8g10.3g0g
Hasselpähkinärouhe (Meira), annos 10g100g610kcal14g3g60g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2g7.3kcal0.1g1.6g0.1g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g200g510kcal11.8g6.4g47.8g0g
Vispikerma, milbona (Lidl), annos 100g200g586kcal5g6.4g60g0g
Mangosose, c-vitaminoitu (Piltti), annos 125g250g163kcal1.3g35g1.3g2.8g
Cologran makeutusneste (Lidl)7.5g4.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Liivatelehti, gelatiini15g52kcal12.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1819g4865kcal95g121g439g5.6g
Valittu annoskoko910g2433kcal47.5g60.5g219.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna455g1216kcal23.8g30.3g109.8g1.4g
Arvot/100g100g268kcal5.2g6.7g24.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281046