Kakku tehdään irtopohjavuokaan.
Sulata voi ja sekoita se suklaa- ja hasselpähkinärouheen kanssa.
Mausta halutessasi kanelilla.
Painele seos irtopohjavuokaan ja laita hetkeksi jääkaappiin kovettumaan.
Mikäli käytössä on isohko irtopohjavuoka, voi hasselpähkinää tarvita hieman isomman määrän, jotta koko pohja peittyy.
Vatkaa vispikerma ja sekoita joukkoon tuorejuusto ja makeutusnestettä oman maun mukaan.
Liota liivatelehtiä (4-5kpl) kylmässä vedessä, puristele ylimääräinen vesi pois ja liuota lehdet kolmeen ruokalusikalliseen kuumaa vettä.
Valuta liivate ohuena nauhana täytteen sekaan ja vatkaa.
Kaada pohjaseoksen päälle ja anna hyytyä vähintään 4h ennen kiilteen tekoa.
Kiilteeseen tarvitaan 2-3 liivatelehteä.
Mangososeen voi kuumentaa ja liivatteet sulattaa kylmässä vedessä liottamisen jälkeen suoraan soseeseen, jolloin kiilteestä tulee todella kiiltävä.
Kaada kiilleseos hyytyneen kakun päälle ja anna hyytyä vähintään 4 h ennen tarjoilua.
Kakkua saa helposti muunneltua vaihtamalla kiilteeseen käytettävää sosetta
Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaaJnvalo