Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g400g240kcal6g52g0.4g3.6g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 267g607kcal50.7g0g45.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g10g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl133g113kcal1.9g5.9g9.3g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 133g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2064g2134kcal119.6g124.2g129.2g9.6g
Valittu annoskoko1032g1067kcal59.8g62.1g64.6g4.8g
Annoskoko puolitettuna516g533kcal29.9g31.1g32.3g2.4g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281082