Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g500g300kcal7.5g65g0.5g4.5g
Sipuli (kuorittu)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 334g759kcal63.4g0g56.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g13g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl167g142kcal2.3g7.3g11.7g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.5g4.3kcal0.2g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2580g2667kcal149.2g155.2g161.8g12.2g
Valittu annoskoko1290g1334kcal74.6g77.6g80.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna645g667kcal37.3g38.8g40.5g3.1g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281082