Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g701g420kcal10.5g91.1g0.7g6.3g
Sipuli (kuorittu)128g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 467g1063kcal88.7g0g79.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g18g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl234g199kcal3.3g10.3g16.3g0g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.5g6kcal0.3g1.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 234g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 16g145kcal0g0g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3612g3734kcal209g217.8g226.4g17g
Valittu annoskoko1806g1867kcal104.5g108.9g113.2g8.5g
Annoskoko puolitettuna903g934kcal52.3g54.5g56.6g4.3g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281082