Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g801g480kcal12g104.1g0.8g7.2g
Sipuli (kuorittu)147g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 534g1214kcal101.4g0g90.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g20g0.6kcal0g0.2g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl267g227kcal3.7g11.7g18.7g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4g6.8kcal0.3g1.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 267g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 19g165kcal0g0g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4128g4267kcal238.6g248.6g258.8g19.4g
Valittu annoskoko2064g2134kcal119.3g124.3g129.4g9.7g
Annoskoko puolitettuna1032g1067kcal59.7g62.2g64.7g4.9g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281082