Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g901g540kcal13.5g117.1g0.9g8.1g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 600g1366kcal114.1g0g102.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g23g0.7kcal0g0.2g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl300g255kcal4.2g13.2g21g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.5g7.7kcal0.4g1.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4644g4801kcal268.6g279.6g291g21.8g
Valittu annoskoko2322g2400kcal134.3g139.8g145.5g10.9g
Annoskoko puolitettuna1161g1200kcal67.2g69.9g72.8g5.5g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281082