Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1001g600kcal15g130.1g1g9g
Sipuli (kuorittu)184g50kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 667g1518kcal126.7g0g113.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g25g0.8kcal0g0.3g0.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl334g284kcal4.7g14.7g23.3g0g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5g8.5kcal0.4g1.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 334g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 23g207kcal0g0g23.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5160g5334kcal298.4g311g323.4g24.2g
Valittu annoskoko2580g2667kcal149.2g155.5g161.7g12.1g
Annoskoko puolitettuna1290g1334kcal74.6g77.8g80.9g6.1g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281082