Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1200g720kcal18g156g1.2g10.8g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 800g1820kcal152g0g136g0g
Jauhelihamauste, annos 15g30g0.9kcal0g0.3g0.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl400g340kcal5.6g17.6g28g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6g10kcal0.5g1.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6188g6397kcal358g372.8g387.8g29g
Valittu annoskoko3094g3198kcal179g186.4g193.9g14.5g
Annoskoko puolitettuna1547g1599kcal89.5g93.2g97g7.3g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281082