Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 133g304kcal25.3g0g22.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl67g57kcal0.9g2.9g4.7g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1032g1067kcal59.6g62.2g65g4.8g
Valittu annoskoko516g534kcal29.8g31.1g32.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna258g267kcal14.9g15.6g16.3g1.2g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281082