Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 200g455kcal38g0g34g0g
Jauhelihamauste, annos 15g7.5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl100g85kcal1.4g4.4g7g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.5g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1547g1599kcal89.4g93.2g97g7.2g
Valittu annoskoko774g800kcal44.7g46.6g48.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna387g400kcal22.4g23.3g24.3g1.8g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281082