Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Naudan suikalepata

1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla, nosta syrjään odottamaan.

2. Kuori ja paloittele sipulit lohkoiksi.

Leikkaa paprikat suikaleiksi.

Ruskista sipulia ja paprikoita pannulla.

Leikkaa maustekurkut pieniksi paloiksi.

3. Laita lihasuikaleet kattilaan, kaada tomaattimurska päälle.

Kuumenna ja lisää fond du chef-kuutiot sekä sipulit.

Anna ruuan hautua kannen alla puolisen tuntia.

4. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.

5. Lisää kattilaan paprika.

Anna kypsyä 15 min. Lisää lopuksi kurkut ja tomaatit.

Hauduta vielä kannen alla n. 10 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

6. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.

Vinkki! Tämän ruuan voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä tai pakastaa.

Mitä pidempään ruoka saa hautua, sitä mehevämpää siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g400g540kcal88g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Paprika, punainen230g59kcal2.1g10.6g0.9g4.6g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g740g259kcal7.4g50.3g3.7g10.4g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g120g468kcal2.4g3g50.4g0g
Knorr, fond du chef (Knorr), annos 28g84g101kcal2.1g5g7.6g1.3g
Hunaja 40g132kcal0.2g32.3g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g30g4.8kcal0.2g0.9g0g0.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen250g50kcal1.5g9.5g0.8g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3996g3304kcal211.2g235.8g167.4g46.4g
Valittu annoskoko1998g1652kcal105.6g117.9g83.7g23.2g
Annoskoko puolitettuna999g826kcal52.8g59g41.9g11.6g
Arvot/100g100g83kcal5.3g5.9g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281258