Naudan suikalepata
1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla, nosta syrjään odottamaan.
2. Kuori ja paloittele sipulit lohkoiksi.
Leikkaa paprikat suikaleiksi.
Ruskista sipulia ja paprikoita pannulla.
Leikkaa maustekurkut pieniksi paloiksi.
3. Laita lihasuikaleet kattilaan, kaada tomaattimurska päälle.
Kuumenna ja lisää fond du chef-kuutiot sekä sipulit.
Anna ruuan hautua kannen alla puolisen tuntia.
4. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.
5. Lisää kattilaan paprika.
Anna kypsyä 15 min. Lisää lopuksi kurkut ja tomaatit.
Hauduta vielä kannen alla n. 10 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.
6. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.
Vinkki! Tämän ruuan voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä tai pakastaa.
Mitä pidempään ruoka saa hautua, sitä mehevämpää siitä tulee.
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa
Benja