Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow200g565kcal35.8g127.1g1.8g20g
Palvikinkku HK 3%240g240kcal43.2g1.2g7.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)140g224kcal3.8g3.8g21g0g
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.2g14kcal0.5g0.5g1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3472g2173kcal169.2g282g63.2g46.8g
Valittu annoskoko1736g1087kcal84.6g141g31.6g23.4g
Annoskoko puolitettuna868g543kcal42.3g70.5g15.8g11.7g
Arvot/100g100g63kcal4.9g8.1g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281380