Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow300g847kcal53.8g190.7g2.7g30g
Palvikinkku HK 3%360g360kcal64.9g1.8g10.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)210g336kcal5.7g5.7g31.5g0g
Vesi1502g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.7kcal0.2g0.1g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow7.8g20kcal0.8g0.8g1.6g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Sipuli (kuorittu)72g20kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5208g3260kcal254.4g423g94.8g70.2g
Valittu annoskoko2604g1630kcal127.2g211.5g47.4g35.1g
Annoskoko puolitettuna1302g815kcal63.6g105.8g23.7g17.6g
Arvot/100g100g63kcal4.9g8.1g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281380