Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow50g141kcal9g31.8g0.5g5g
Palvikinkku HK 3%60g60kcal10.8g0.3g1.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)35g56kcal0.9g0.9g5.3g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.3g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana868g543kcal42.4g70.4g16.2g11.6g
Valittu annoskoko434g272kcal21.2g35.2g8.1g5.8g
Annoskoko puolitettuna217g136kcal10.6g17.6g4.1g2.9g
Arvot/100g100g63kcal4.9g8.1g1.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281380