Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow501g1411kcal89.6g317.8g4.5g50g
Palvikinkku HK 3%601g601kcal108.1g3g18g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)350g561kcal9.5g9.5g52.6g0g
Vesi2502g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.8kcal0.3g0.2g0.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow13g34kcal1.3g1.3g2.6g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.3g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8680g5433kcal423.8g705g158g117g
Valittu annoskoko4340g2717kcal211.9g352.5g79g58.5g
Annoskoko puolitettuna2170g1358kcal106g176.3g39.5g29.3g
Arvot/100g100g63kcal4.9g8.1g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281380