Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 140g42kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Valkokaali keräkaali 1560g433kcal18.6g63.3g3.1g32.8g
Voi vähäsuolainen 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Siirappi 44g133kcal0g32.6g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha750g1245kcal142.5g0g75g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5216g4570kcal330.2g211.4g249.6g70.4g
Valittu annoskoko2608g2285kcal165.1g105.7g124.8g35.2g
Annoskoko puolitettuna1304g1143kcal82.6g52.9g62.4g17.6g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4.1g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464