Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)200g700kcal26g140g3g6g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)400g656kcal100g3.6g26.4g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g600g240kcal10.2g49.2g0.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 100g151kcal8g4.7g11g0.1g
Ruokakerma, Pirkka 10%400g480kcal11.6g18g40g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper70g203kcal18.2g0g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3620g4881kcal349g434.8g191.6g13.6g
Valittu annoskoko1810g2441kcal174.5g217.4g95.8g6.8g
Annoskoko puolitettuna905g1220kcal87.3g108.7g47.9g3.4g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961