Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali667g141kcal8g22.7g1.3g14g
Jauheliha, sika-nauta 267g591kcal46.7g0g45.3g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g83g34kcal1.2g6.8g0.3g0g
Aurajuusto53g181kcal10.7g0g15.5g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g133g454kcal2.7g4g46.7g0g
Aromisuola (5g)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2408g2801kcal138.6g67g218.2g28g
Valittu annoskoko1204g1401kcal69.3g33.5g109.1g14g
Annoskoko puolitettuna602g700kcal34.7g16.8g54.6g7g
Arvot/100g100g116kcal5.8g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072