Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali834g176kcal10g28.3g1.7g17.5g
Jauheliha, sika-nauta 333g738kcal58.4g0g56.7g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g104g43kcal1.5g8.4g0.3g0g
Aurajuusto67g227kcal13.3g0g19.3g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g167g567kcal3.3g5g58.4g0g
Aromisuola (5g)0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3010g3502kcal173g83.4g272.8g35g
Valittu annoskoko1505g1751kcal86.5g41.7g136.4g17.5g
Annoskoko puolitettuna753g875kcal43.3g20.9g68.2g8.8g
Arvot/100g100g116kcal5.7g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072