Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1000g211kcal12g34g2g21g
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g125g51kcal1.8g10.1g0.4g0g
Aurajuusto80g272kcal16g0g23.2g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g200g680kcal4g6g70g0g
Aromisuola (5g)0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3612g4202kcal207.6g100.2g327.2g42g
Valittu annoskoko1806g2101kcal103.8g50.1g163.6g21g
Annoskoko puolitettuna903g1051kcal51.9g25.1g81.8g10.5g
Arvot/100g100g116kcal5.7g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072