Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1167g246kcal14g39.7g2.3g24.5g
Jauheliha, sika-nauta 467g1034kcal81.7g0g79.4g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g146g60kcal2g11.8g0.4g0g
Aurajuusto93g317kcal18.7g0g27.1g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g233g794kcal4.7g7g81.7g0g
Aromisuola (5g)0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4214g4902kcal242.2g117g381.8g49g
Valittu annoskoko2107g2451kcal121.1g58.5g190.9g24.5g
Annoskoko puolitettuna1054g1226kcal60.6g29.3g95.5g12.3g
Arvot/100g100g116kcal5.7g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072