Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1334g281kcal16g45.3g2.7g28g
Jauheliha, sika-nauta 534g1181kcal93.4g0g90.7g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g167g68kcal2.3g13.5g0.5g0g
Aurajuusto107g363kcal21.3g0g30.9g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g267g907kcal5.3g8g93.4g0g
Aromisuola (5g)0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4816g5603kcal276.6g133.8g436.4g56g
Valittu annoskoko2408g2801kcal138.3g66.9g218.2g28g
Annoskoko puolitettuna1204g1401kcal69.2g33.5g109.1g14g
Arvot/100g100g116kcal5.7g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072