Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1501g317kcal18g51g3g31.5g
Jauheliha, sika-nauta 600g1329kcal105g0g102g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g188g77kcal2.6g15.2g0.6g0g
Aurajuusto120g408kcal24g0g34.8g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g300g1020kcal6g9g105g0g
Aromisuola (5g)0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5418g6303kcal311.2g150.6g490.8g63g
Valittu annoskoko2709g3151kcal155.6g75.3g245.4g31.5g
Annoskoko puolitettuna1355g1576kcal77.8g37.7g122.7g15.8g
Arvot/100g100g116kcal5.7g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072