Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali167g35kcal2g5.7g0.3g3.5g
Jauheliha, sika-nauta 67g148kcal11.7g0g11.3g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g21g8.5kcal0.3g1.7g0.1g0g
Aurajuusto13g45kcal2.7g0g3.9g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g33g113kcal0.7g1g11.7g0g
Aromisuola (5g)0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana602g700kcal34.8g16.8g54.6g7g
Valittu annoskoko301g350kcal17.4g8.4g27.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna151g175kcal8.7g4.2g13.7g1.8g
Arvot/100g100g116kcal5.8g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072