Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1667g352kcal20g56.7g3.3g35g
Jauheliha, sika-nauta 667g1477kcal116.7g0g113.4g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g208g85kcal2.9g16.9g0.6g0g
Aurajuusto133g454kcal26.7g0g38.7g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g333g1134kcal6.7g10g116.7g0g
Aromisuola (5g)0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6020g7003kcal346g167.4g545.4g70g
Valittu annoskoko3010g3502kcal173g83.7g272.7g35g
Annoskoko puolitettuna1505g1751kcal86.5g41.9g136.4g17.5g
Arvot/100g100g116kcal5.7g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072