Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2000g422kcal24g68g4g42g
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g250g103kcal3.5g20.2g0.7g0g
Aurajuusto160g544kcal32g0g46.4g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g400g1360kcal8g12g140g0g
Aromisuola (5g)0.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7222g8401kcal415g200.6g654.2g84g
Valittu annoskoko3611g4200kcal207.5g100.3g327.1g42g
Annoskoko puolitettuna1805g2100kcal103.8g50.2g163.6g21g
Arvot/100g100g116kcal5.7g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072