Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali333g70kcal4g11.3g0.7g7g
Jauheliha, sika-nauta 133g295kcal23.3g0g22.7g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g42g17kcal0.6g3.4g0.1g0g
Aurajuusto27g91kcal5.3g0g7.7g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g67g227kcal1.3g2g23.3g0g
Aromisuola (5g)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1204g1401kcal69g33.4g109g14g
Valittu annoskoko602g700kcal34.5g16.7g54.5g7g
Annoskoko puolitettuna301g350kcal17.3g8.4g27.3g3.5g
Arvot/100g100g116kcal5.7g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072