Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali500g106kcal6g17g1g10.5g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g63g26kcal0.9g5.1g0.2g0g
Aurajuusto40g136kcal8g0g11.6g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g100g340kcal2g3g35g0g
Aromisuola (5g)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1805g2100kcal103.8g50.2g163.6g21g
Valittu annoskoko903g1050kcal51.9g25.1g81.8g10.5g
Annoskoko puolitettuna451g525kcal26g12.6g40.9g5.3g
Arvot/100g100g116kcal5.7g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282072