Tomaattipossu
Marinoi huoneenlämpöinen liha n. puoli tuntia.
Marinaadiin 1dl BBQ girlloil garlic kastiketta, sekä salsa maustekastiketta.
(itse käytin kahta erilaista meksikolaista maustesalsaa, sis. 3.21 ja 4kcal/100g ei löytynyt listoilta.) Tabasco käy myös.
kuori ja pilko porkkanat ja sipulit reiluiksi lohkoiksi.
Valuta lihoista ylimääräinen marinadi ja paista pannulla väriä pintaan.
Rasvaa ei tarvitse lisätä.
Laita lihat uunivuokaan kasvisten kanssa ja lisää päälle tomaattimurska ja valkosipuli.
Kypsennä loppuun uunissa 200C n. 30min.
uunin tehosta riippuen.
Tarjoile esim.
kananmuna-kukkakaalisalaatin kanssa.
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa
Renesmee