Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki250g170kcal30.5g9.8g0.5g0g
Edam 24% (Arla)150g480kcal39g0g36g0g
Kananmuna kuorineen punnittu136g171kcal15g0.4g12.2g0g
Vehnälese 12g27kcal1.6g1.8g0.5g4.5g
Ruisjauho kokojyväjauho 24g73kcal2.1g13.3g0.5g3.3g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1154g1861kcal177g54.4g99.4g15.6g
Valittu annoskoko577g931kcal88.5g27.2g49.7g7.8g
Annoskoko puolitettuna289g465kcal44.3g13.6g24.9g3.9g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282577