Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 500g405kcal7.9g84.1g0.3g15g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Peruna, vanha, kuorittu 200g152kcal3.8g31g0.4g2g
Selleri, annos 50g100g14kcal1g3g0g0g
Lanttu 200g58kcal2g9.2g0.6g3.6g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g25g23kcal0.8g0.9g1.8g0.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g250g300kcal8.5g9g25g0g
Herne 200g138kcal10.1g18.7g0.8g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5350g2290kcal70.6g335.6g58.6g64g
Valittu annoskoko2675g1145kcal35.3g167.8g29.3g32g
Annoskoko puolitettuna1338g573kcal17.7g83.9g14.7g16g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282644