Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 375g105kcal8.5g10.9g0.7g8.2g
Kymppi kevyt piirakkataikina300g720kcal20.7g114.9g18.9g9g
Oltermanni, perinteinen135g486kcal33.8g0g39.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)113g142kcal12.4g0.3g10.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)113g186kcal3.4g4.5g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2070g3276kcal157.6g261.2g171.6g34.4g
Valittu annoskoko1035g1638kcal78.8g130.6g85.8g17.2g
Annoskoko puolitettuna518g819kcal39.4g65.3g42.9g8.6g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729