Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 42g12kcal0.9g1.2g0.1g0.9g
Kymppi kevyt piirakkataikina33g80kcal2.3g12.8g2.1g1g
Oltermanni, perinteinen15g54kcal3.8g0g4.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)13g21kcal0.4g0.5g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g364kcal17.6g29g19.2g3.8g
Valittu annoskoko115g182kcal8.8g14.5g9.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna58g91kcal4.4g7.3g4.8g1g
Arvot/100g100g158kcal7.7g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729