Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 417g116kcal9.5g12.1g0.8g9.2g
Kymppi kevyt piirakkataikina333g800kcal23g127.7g21g10g
Oltermanni, perinteinen150g540kcal37.5g0g43.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)125g158kcal13.8g0.4g11.3g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)125g206kcal3.8g5g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2300g3640kcal175.2g290.4g190.8g38.4g
Valittu annoskoko1150g1820kcal87.6g145.2g95.4g19.2g
Annoskoko puolitettuna575g910kcal43.8g72.6g47.7g9.6g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729