Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 583g163kcal13.2g16.9g1.2g12.8g
Kymppi kevyt piirakkataikina467g1120kcal32.2g178.7g29.4g14g
Oltermanni, perinteinen210g756kcal52.5g0g60.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)175g221kcal19.3g0.5g15.8g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)175g289kcal5.3g7g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3220g5096kcal245g406.2g267.2g53.6g
Valittu annoskoko1610g2548kcal122.5g203.1g133.6g26.8g
Annoskoko puolitettuna805g1274kcal61.3g101.6g66.8g13.4g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729