Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 667g186kcal15.1g19.3g1.3g14.7g
Kymppi kevyt piirakkataikina533g1280kcal36.8g204.3g33.6g16g
Oltermanni, perinteinen240g864kcal60g0g69.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)200g252kcal22g0.6g18g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)200g330kcal6g8g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3680g5824kcal279.8g464.4g305g61.4g
Valittu annoskoko1840g2912kcal139.9g232.2g152.5g30.7g
Annoskoko puolitettuna920g1456kcal70g116.1g76.3g15.4g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729