Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 750g209kcal17g21.7g1.5g16.5g
Kymppi kevyt piirakkataikina600g1440kcal41.4g229.8g37.8g18g
Oltermanni, perinteinen270g972kcal67.5g0g78.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)225g284kcal24.8g0.7g20.3g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)225g371kcal6.8g9g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4140g6552kcal315g522.4g343.4g69g
Valittu annoskoko2070g3276kcal157.5g261.2g171.7g34.5g
Annoskoko puolitettuna1035g1638kcal78.8g130.6g85.9g17.3g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729