Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 83g23kcal1.9g2.4g0.2g1.8g
Kymppi kevyt piirakkataikina67g160kcal4.6g25.5g4.2g2g
Oltermanni, perinteinen30g108kcal7.5g0g8.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)25g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)25g41kcal0.8g1g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g728kcal35.2g58g38.4g7.6g
Valittu annoskoko230g364kcal17.6g29g19.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna115g182kcal8.8g14.5g9.6g1.9g
Arvot/100g100g158kcal7.7g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729