Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 833g232kcal18.9g24.2g1.7g18.3g
Kymppi kevyt piirakkataikina667g1600kcal46g255.3g42g20g
Oltermanni, perinteinen300g1080kcal75g0g87g0g
Kananmuna 50g(kpl)250g315kcal27.5g0.8g22.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)250g413kcal7.5g10g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4600g7280kcal349.8g580.6g381.4g76.6g
Valittu annoskoko2300g3640kcal174.9g290.3g190.7g38.3g
Annoskoko puolitettuna1150g1820kcal87.5g145.2g95.4g19.2g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729