Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 1000g279kcal22.7g29g2g22g
Kymppi kevyt piirakkataikina800g1920kcal55.2g306.4g50.4g24g
Oltermanni, perinteinen360g1296kcal90g0g104.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)300g378kcal33g0.9g27g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)300g495kcal9g12g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g8736kcal419.8g696.6g457.6g92g
Valittu annoskoko2760g4368kcal209.9g348.3g228.8g46g
Annoskoko puolitettuna1380g2184kcal105g174.2g114.4g23g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729