Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 1167g325kcal26.5g33.8g2.3g25.7g
Kymppi kevyt piirakkataikina933g2240kcal64.4g357.5g58.8g28g
Oltermanni, perinteinen420g1512kcal105g0g121.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)350g441kcal38.5g1.1g31.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)350g578kcal10.5g14g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6440g10192kcal489.8g812.8g533.8g107.4g
Valittu annoskoko3220g5096kcal244.9g406.4g266.9g53.7g
Annoskoko puolitettuna1610g2548kcal122.5g203.2g133.5g26.9g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729