Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 125g35kcal2.8g3.6g0.2g2.7g
Kymppi kevyt piirakkataikina100g240kcal6.9g38.3g6.3g3g
Oltermanni, perinteinen45g162kcal11.3g0g13.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)38g62kcal1.1g1.5g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g1092kcal52.4g87g57.2g11.4g
Valittu annoskoko345g546kcal26.2g43.5g28.6g5.7g
Annoskoko puolitettuna173g273kcal13.1g21.8g14.3g2.9g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729