Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 1333g372kcal30.3g38.7g2.7g29.3g
Kymppi kevyt piirakkataikina1067g2560kcal73.6g408.5g67.2g32g
Oltermanni, perinteinen480g1728kcal120g0g139.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)400g504kcal44g1.2g36g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)400g660kcal12g16g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7360g11647kcal559.8g928.8g610.2g122.6g
Valittu annoskoko3680g5824kcal279.9g464.4g305.1g61.3g
Annoskoko puolitettuna1840g2912kcal140g232.2g152.6g30.7g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729